Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van Stichting Maaltijdservice De Kempen bestaat uit: Patricia Braat (voorzitter), Frits Daris en Gert Nieland

Begin volgend jaar treedt onze huidige voorzitter af, wij zijn dan ook op zoek naar haar opvolger. Vind je het leuk om met vrijwilligers om te gaan die zich dagelijks inzetten voor onze missie: Een gezonde maaltijd bezorgen aan een steeds groter wordende groep ouderen. Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten, stuur dan je reactie via het contactformulier op deze website.

 

Mijn naam is Patricia Braat en ik vervul de functie van voorzitter binnen de Stichting. Ik woon in Valkenswaard met mijn man Gerrit en ik heb een prachtige dochter: Isabel. Met mijn eigen bedrijf Bteken ondersteun ik als procesbegeleider, trainer en coach gemeenten en burgerinitiatieven. Ik ben mijn carrière begonnen in de catering en heb de laatste 20 jaar ervaring op gedaan binnen de  zorg- en welzijnssector. Deze stichting combineert dan ook de twee terreinen waar ik niet alleen veel ervaring heb opgedaan maar waar ook mijn passie ligt, zorgen voor elkaar en het bezorgen van een goede en betaalbare maaltijd aan mensen die niet in staat zijn om zelf te koken. De maaltijd is voor veel mensen het hoogtepunt van de dag, het is daarom essentieel dat dit behouden kan blijven. Het ondersteunen en waarderen van de vrijwilligers die dit belangrijke werk doen is daarbij heel belangrijk.

 

 

Mijn naam is Frits Daris, woon in Eersel en ben sinds begin 2018 gepensioneerd. Ik ben getrouwd met Mieke en heb een zoon en een dochter en vijf kleinkinderen. Mijn hobby’s zijn vooral sporten (tennis, badminton en fietsen) en tuinieren. Daarnaast trek ik er graag op uit in de zomer met onze mini-caravan. In mijn werkzame leven heb ik een aantal functies bekleed in de technisch-commerciële wereld als sales manager / technisch specialist van o.a. hoogfrequent techniek (b.v. radarinstallaties), meetapparatuur voor de mobiele telecommunicatie (b.v. mobieltjes en 3G/4G netwerken) en timing / synchronisatie (industriële klokken) van grote en kleine netwerken. Eind 2018 ben ik toegetreden tot de grote groep vrijwilligers / bezorgers die de maaltijden voor de stichting distribueert, om me dienstbaar te maken voor de gemeenschap, met name de ouderen onder ons. Vanuit die interesse ben ik gevraagd zitting te nemen in het dagelijks bestuur als uitvoerend penningmeester. Op deze manier hoop ik mijn steentje bij te dragen aan dit mooie initiatief van gezonde en betaalbare maaltijdbezorging in de Kempische gemeenschap.

 

 

Mijn naam is Gert Nieland en ik woon met mijn echtgenote Wilma in Valkenswaard. Wij hebben een zoon Rick en twee dochters, Loes en Noor. En zijn de trotse opa en oma van onze kleinzoon Dillen. Sinds 2017 ben ik vrijwilliger bij de stichting. Voordien heb ik ruim 28 jaar gewerkt bij Rabobank Nederland in Eindhoven in diverse functies waaronder in de Catering. Ook ben ik in die jaren voorzitter geweest van de Personeelsvereniging met ruim 1800 leden. Samen met onze Utrechtse collega’s mochten wij de personeelsfeesten organiseren. Ik ben begonnen in de horeca in Rotterdam en ik zie het vrijwilligerswerk nu als een terugkomst in diezelfde horeca. Met alle plezier neem ik zitting in het bestuur.