Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van Stichting Maaltijdservice De Kempen bestaat uit: Patricia Braat (voorzitter), Inge Chatrou (secretaris) en Corné Schellekens (penningmeester)

 

bestuur - patricia braatMijn naam is Patricia Braat en ik vervul de functie van voorzitter binnen de Stichting. Met mijn eigen bedrijf Bteken ondersteun ik als adviseur en projectmanager organisaties, gemeenten en burgerinitiatieven bij projecten die te maken hebben met samenwerking en dienstenontwikkeling gericht op zorg en welzijn en op de inzet van techniek. Ik ben mijn carrière begonnen in de catering en heb de laatste 20 jaar ervaring op gedaan binnen de zorg. Deze stichting combineert dan ook de twee terreinen waar ik niet alleen veel ervaring heb opgedaan maar waar ook mijn passie ligt, zorgen voor elkaar en het bezorgen van een goede en betaalbare maaltijd aan mensen die niet in staat zijn om zelf te koken. De maaltijd is voor veel mensen het hoogtepunt van de dag, het is daarom belangrijk dat dit behouden kan blijven. Het ondersteunen en waarderen van de vrijwilligers die dit belangrijke werk doen is daarbij heel belangrijk.

 

bestuur - inge chatrouMijn naam is Inge Chatrou en binnen Stichting Maaltijdservice De Kempen vervul ik de rol van Secretaris. Ik ben getrouwd met Tom en trotse moeder van Bob. Via mijn bedrijf PA2U kom ik veel in aanraking met bedrijven en personen die werkzaam zijn binnen zorg en welzijn. Daarnaast ben ik als vrijwilliger actief als Wijkhoofd voor de Hartstichting, ben ik lid van het team promotie Bloemencorso Valkenswaard en vergezel ik regelmatig 2 oudere dames tijdens het koffie-uur vanuit een burenhulpprogramma dat draait in mijn eigen wijk. Als secretaris van deze stichting gebruik ik zowel mijn professionele ervaring als mijn ervaring als vrijwilliger. Daarnaast zie ik de noodzaak van een dagelijkse verse en gezonde maaltijd voor mensen die daar zelf niet meer toe in staat zijn. Ik ben dan ook blij dat ik mijn steentje hieraan kan bijdragen door middel van onze vrijwilligers die ik een warm hart toedraag.

 

bestuur - corné schellekensMijn naam is Corné Schellekens, ik ben getrouwd met Petra en trotse vader van Remco en Lisanne.
In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als zelfstandig accountant op mijn kantoor met 10 medewerkers. Vanuit het werk heb ik diverse contacten met zowel het bedrijfsleven als met de particulieren. Zo ook met hulpbehoevenden die aangewezen zijn op de samenleving. Als voorbeeld zie ik mijn schoonmoeder in het bejaardenhuis die op deze manier haar maaltijd krijgt voorgeschoteld. Om hier een steentje in bij te dragen heeft mij doen bewegen om ja te zeggen op het verzoek plaats te nemen in het bestuur van deze stichting. De stichting die als doel heeft om met de hulp van vrijwilligers maaltijden bij deze hulpbehoevenden te brengen zodat de kosten beperkt blijven en eenieder zich zo een maaltijd kan veroorloven. Naast de verschillende vrijwilligersactiviteiten: buurtvereniging, speeltuin de Bucht, voetbalclub RKVV Bergeijk, bestuur Winkelhart Bergeijk zijn mijn hobby’s vakanties, fietsen, tennis en kaartje leggen.