Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van Stichting Maaltijdservice De Kempen bestaat per 1 augustus 2021 uit: Gert Nieland (voorzitter), Frits Daris (penningmeester) en Toos Melis (secretaris).

Vind je het leuk om met vrijwilligers om te gaan die zich dagelijks inzetten voor onze missie: Een gezonde maaltijd bezorgen aan een steeds groter wordende groep ouderen. Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten, stuur dan je reactie via het contactformulier op deze website.

 

Mijn naam is Gert Nieland en ik woon met mijn echtgenote Wilma in Valkenswaard. Vanaf 1 augustus 2021 vervul ik de functie van voorzitter binnen de Stichting Maaltijdservice de Kempen.

wij hebben een zoon en twee dochters, alsmede een kleinzoon en een kleindochter. Sinds 2017 ben ik vrijwilliger bij de Stichting. Voordien heb ik gewerkt in de Horeca en de facilitaire wereld in functies als hoofd catering en projectmanager.

Vanuit mijn ervaring weet ik dat voor veel mensen de warme maaltijd het hoogtepunt van de dag is. Daarom is het belangrijk dat we voldoende gemotiveerde vrijwilligers hebben om de maaltijden te distribueren. Wij als bestuur zullen onze vrijwilligers daarbij waar mogelijk ondersteunen.

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Frits Daris, woon in Eersel en ben sinds begin 2018 gepensioneerd. Ik ben getrouwd met Mieke en heb een zoon en een dochter en vijf kleinkinderen. Mijn hobby’s zijn vooral sporten (tennis, badminton en fietsen) en tuinieren. Daarnaast trek ik er graag op uit in de zomer met onze mini-caravan. In mijn werkzame leven heb ik een aantal functies bekleed in de technisch-commerciële wereld als sales manager / technisch specialist van o.a. hoogfrequent techniek (b.v. radarinstallaties), meetapparatuur voor de mobiele telecommunicatie (b.v. mobieltjes en 3G/4G netwerken) en timing / synchronisatie (industriële klokken) van grote en kleine netwerken.

Eind 2018 ben ik toegetreden tot de grote groep vrijwilligers / bezorgers die de maaltijden voor de stichting distribueert, om me dienstbaar te maken voor de gemeenschap, met name de ouderen onder ons. Vanuit die interesse ben ik gevraagd zitting te nemen in het dagelijks bestuur als uitvoerend penningmeester. Op deze manier hoop ik mijn steentje bij te dragen aan dit mooie initiatief van gezonde en betaalbare maaltijdbezorging in de Kempische gemeenschap.

 

 

 

 

 

Mijn naam is Toos Melis en binnen Stichting Maaltijdservice De Kempen vervul ik de rol van secretaris.

Ik woon in Eersel, ben getrouwd met Bert en wij hebben een zoon en een dochter en vijf kleinkinderen. Vóór mijn pensionering ben ik werkzaam geweest als directiesecretaresse bij Complan, een bouwprojectmanagementbureau, in Eindhoven. Nadat mijn vrijwilligerswerk bij het Rode Kruis in Bladel was weggevallen ben ik de vrijwilligersadministratie bij Stichting Maaltijdservice De Kempen gaan doen. In verband met het wisselen van bestuursleden heeft men mij gevraagd als secretaris toe te treden tot het bestuur van Stichting Maaltijdservice De Kempen. Tevens ben ik, als administratief medewerker, vrijwilliger bij de parochie Samen Willibrordus in Eersel.